Išmėginkite šias tortilijas su bulvių ir sūrio įdaru. Jos gali atstoti net čeburekus! Netikite? Paragaukite!
Sudėtis
- 2 didelės bulvės (300 g)
- 1/4 šaukštelio druskos, žiupsnelis juodųjų pipirų
- 1/4 didelio svogūno (120 g)
- 6–8 šoninės juostelės (galima pakeisti kumpiu)
- 3 šaukštai konservuotų kukurūzų
- 3 šaukštai konservuoti žirnelių
- 5 tortilijos
- pomidorų padažas
- mocarela sūris
- aliejus kepimui
Paruošimas
Šoninę ir svogūną smulkiai supjaustykite. Šoninę sudėkite į keptuvę ir pakepkite ant vidutinės ugnies be aliejaus (pati šoninė yra gana riebi). Jei vietoj šoninės naudojate kumpį, įpilkite aliejaus. Suberkite svogūną, pakepkite porą minučių, tada suberkite kukurūzus ir žirnius, dar minutę patroškinkite, išjunkite.
Išvirkite bulves, sutrinkite. Į košę sudėkite keptuvės turinį. Pagardinkite druska, pipirais, išmaišykite. Įdaras paruoštas!
Ant tortilijos paskleiskite pomidorų padažą, įdarą ir pabarstykite sūriu.
Perlenkite per pusę.
Kepkite aliejuje iš abiejų pusių ant silpnos ugnies.
Viduje sūris ištirps ir susimaišys su likusiais ingredientais. Labai skanu ir paprasta!