Šeštadienis, 23 lapkričio, 2024

Naujausi

Skumbrė – tobulas patiekalas. Būtinai išbandykite ir pavaišinkite artimuosius

Sultinga ir labai skani kepta skumbrė nepalieka abejingų. Aštrus marinatas ir nepriekaištinga išvaizda suvilioja kiekvieną. Šis patiekalas tinka ir šventiniam stalui!

Ingredientai:

  • šviežiai šaldyta skumbrė – 2 vnt.
  • česnakas – 3 skiltelės
  • alyvuogių aliejus – 2 valgomieji šaukštai
  • saldžiosios paprikos prieskoniai – 1 arbatinis šaukštelis
  • druska – 1 arbatinis šaukštelis.

Gaminimas:

Perpjauname skumbrę, pašaliname vidurius, nupjauname galvą ir uodegą.

Išimkite kaulus ir pasidėkite skumbrės filė.

skumbrė

Tuomet paruošiame marinatą. Išspaudžiama česnaką, sumaišome jį su druska, paprika, augaliniu aliejumi. Maišome, kol gausis vienalytė košė.

Marinatą paskirstome ant filė ir tolygiai ištepame per visą paviršių. Tada susukame skumbrę į foliją ir dedame į šaldytuvą marinuotis mažiausiai 3-4 valandas.

skumbrė

Tada išimkite skumbrę iš folijos, atsargiai perkelkite filė į kepimo skardą ir kepkite 15 minučių orkaitėje, įkaitintoje iki 120° C.

Tada belieka išimti žuvį iš kepimo skardos ir patiekti.

skumbrė

Vaizdo įrašas:

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Tai, ką pirmiausia pamatysite paveikslėlyje, atskleis jūsų vidinį „aš“

Visi mes pasaulį suvokiame skirtingai, ir kiekvieno mūsų suvokimas yra unikalus. Jis paremtas asmeninėmis savybėmis, charakterio bruožais bei gyvenimo patirtimi. Šis optinės iliuzijos testas,...

Kurių Zodiako ženklų atstovai gyvena ilgiausiai?

Ar kada nors susimąstėte, ar Zodiako ženklai gali turėti įtakos gyvenimo trukmei? Astrologai mano, kad kiekvienas ženklas ne tik lemia tam tikras asmenines savybes,...
---