Skanūs įdaryti „Bambolini“ pyragėliai pagal „YouYube“ kanalo receptą, kuriuos galite greitai paruošti ir jie tikrai bus fantastiški!
Jums reikės:
- 500 g miltų
- 2 vnt. kiaušinių
- 200 g vandens (arba pieno)
- 4 g sausų mielių (15 g šviežių mielių)
- 100 g rudojo cukraus
- 50 ml aliejaus (arba sviesto)
- Vanilės
- Druskos
Įdarui:
- Vyšnių uogienės
- Abrikosų uogienės
Pabarstymui:
- Cukraus pudros
Gaminimo eiga:
Dubenyje sumaišykite persijotus miltus, kiaušinius, cukrų ir mieles.
Įpilkite vandens, aliejaus ir viską sumaišykite.
Galiausiai įmaišykite vanilę ir druską, perkelkite tešlą ant miltais pabarstytos lentos ir išminkykite.
Tešlą įdėkite į riebalais pateptą indą, uždenkite ir palikite pakilti apie 2 valandas arba tol, kol tešla padvigubės.
Iškilusią tešlą padėkite ant miltais pabarstyto stalviršio ir suformuokite stačiakampio formos lakštą.
Padarykite nedidelius apskritimus ir pirštais suformuokite duobutę apskritimų viduryje.
Į duobutę įdėkite uogienės, uždėkite kitą tešlos dalį, pirštais prispauskite kraštus. Suformuokite pyragėlius iš visos likusios tešlos.
Sudėkite pyragėlius ant kepimo skardos, leiskite šiek tiek pakilti. Patepkite kiaušiniu ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes.
Iškepusius pyragėlius aptepkite trupučiu uogienės, sumaišytos su vandeniu, tada pabarstykite cukraus pudra. Dar galite papildomai papuošti uogiene.
Skanaus!
Vaizdo medžiaga: