Pagal šį receptą marinuotų agurkų skonis yra išskirtinis. Jie yra traškūs ir juos pamils visa šeima.
Sudėtis
- agurkai
- krienų lapai
- 2 šakelės krapų
- 4 aviečių lapai
- 4 skiltelės česnako
Marinatui
- 1 šaukštas cukraus
- 2 šaukštai druskos
- 1 l vandens
- 1 šaukštas acto
Paruošimas
Agurkus nuplaukite, nuskabykite stiebelio likučius ir kiekvieną suvyniokite į nuplautą krieno lapą. Į stiklainio dugną sudėkite likusius ingredientus ir tik tada sudėkite agurkus.
Supilkite cukrų ir druską į vandenį ir išmaišykite. Maišykite, kol ištirps. Užvirkite ir supilkite į stiklainį su agurkais. Pridėki šaukštą acto ir užsukite dangtelius. Laikykite vėsioje vietoje, pvz., rūsyje.