Išbandykite šiuos bulvinius blynus su mėsa ir tikrai nepasigailėsite.
Sudėtis
- 7 didesnės bulvės
- 1 svogūnas
- 500 g maltos mėsos
- 25 g sviesto
- 160 g miltų
- 1 kiaušinis
- druska, malti juodieji pipirai
- aliejus
Paruošimas
Bulves nuskuskite, nuplaukite ir išvirkite.
Svogūną nulupkite, smulkiai supjaustykite ir pakepkite aliejuje. Į jį sudėkite maltą mėsą ir patroškinkite kartu. Pagardinkite druska ir pipirais.
Išvirusias bulves nusunkite ir sutrinkite. Su jomis sumaišykite sviestą, kiaušinius, miltus, druską, prieskonius į vienalytę masę. Iš jos ant miltais pabarstytos lentos formuokite blynus ir į juos dėkite mėsos įdarą.
Suvyniokite ir suformuokite blynus.
Į keptuvę įpilkite aliejaus, įkaitinkite ir kepkite iš abiejų pusių, kol pagels. Iškepusius dėkite ant popierinių rankšluosčių, kad šie sugertų riebalų perteklių, ir jau galima patiekti.