Penktadienis, 22 lapkričio, 2024

Naujausi

Paprasti, bet neprasti blynai su svogūnais

Ar įmanoma sugalvoti ką nors paprasčiau už blynus? Turbūt ne. Bet tai visai nereiškia, jog blynai yra prastas patiekalas. Ypač jei pagardinsite juos kokiu nors įdaru. Šįkart dalinamės receptu su žaliųjų svogūnų įdaru, tačiau iš tiesų galite juos pakeisti bet kokiu kitu produktu.

Sudėtis

  • 60 g žaliųjų svogūnų
  • 1 kiaušinis
  • 200 g kefyro
  • 200 g miltų
  • 4 g sodos
  • druska, pipirai pagal skonį

Paruošimas

Į kefyrą suberkite sodą ir gerai išmaišykite. Soda sureaguos su kefyru, atsiras daug burbuliukų.

Kiaušinį išplakite su druska. Sudėkite į kefyro masę ir išmaišykite. Toliau nedidelėmis porcijomis suberkite miltus. Tešla turi būti tiršta kaip grietinė.

Smulkiai supjaustykite svogūnus ir įmaišykite į tešlą.

Įkaitinkite keptuvę ir pradėkite skleisti blynelius. Kepkite iš abiejų pusių, kol pagels.

Geriausia blynus su svogūnais patiekti su grietine.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Seniausia šeima pasaulyje visą gyvenimą valgė vieną patiekalą: kas tai buvo?

Melis šeima iš Italijos, panašu, atrado ilgo ir sveiko gyvenimo paslaptį. Seniausia šeima pasaulyje visą gyvenimą pietums valgė tą patį patiekalą, ir net ekspertai teigia,...

Kaip taupyti degalus žiemą: specialistai pasidalijo penkiais veiksmingais patarimais

Degalų taupymas žiemą – daugelio vairuotojų aktuali užduotis. Dėl žemos temperatūros ir sudėtingų oro sąlygų padidėja kuro sąnaudos, tačiau ekspertai pateikia kelis paprastus patarimus,...
---