Penktadienis, 22 lapkričio, 2024

Naujausi

Dar nesate kepę tokių skanių ir minkštų bandelių. Puikus receptas!

Neįtikėtinai minkštos bandelės, gana lengvai paruošiamos, todėl drąsiai išbandykite šį receptą, net jei esate pradedantysis kepėjas.

Sudėtis

  • 250 g miltų
  • vienas žiupsnelis druskos
  • 100 ml pieno
  • 50 g saulėgrąžų aliejaus
  • 100 g cukraus
  • 180 g neriebios varškės
  • 1 šaukštelis kepimo miltelių
  • vanilino pagal skonį

Pastaba: visi maisto produktai turi būti kambario temperatūros.

Įdarui

  • 2 šaukštai cukraus
  • 200 g varškės
  • 1,5 šaukšto kukurūzų krakmolo

Varškę sudėkite į gilų dubenį. Sudėkite cukrų, vaniliną ir maišykite, kol masė taps vienalytė. Tada užpilkite pienu ir saulėgrąžų aliejumi. Dar kartą išmaišykite. Miltus persijokite kartu su kepimo milteliais ir suberkite į varškę. Užminkykite minkštą ir lanksčią tešlą. Jei reikia, pridėkite daugiau miltų. Padėkite tešlą kelioms minutėms uždengtą šaldytuve.

Paruoškite įdarą. Tiesiog sudėkite visus ingredientus ir kruopščiai sumaišykite.

Tešlą iškočiokite iki 5 mm storio ir supjaustykite stačiakampiais. Ant vieno kiekvieno stačiakampio krašto uždėkite po šaukštą įdaro. Suvyniokite. Sudėkite bandeles ant kepimo popieriumi padengtos kepimo skardos. Pašaukite į orkaitę 30–40 minučių. Kepkite 180° temperatūroje.

Bandeles galima apibarstyti cukraus pudra.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Seniausia šeima pasaulyje visą gyvenimą valgė vieną patiekalą: kas tai buvo?

Melis šeima iš Italijos, panašu, atrado ilgo ir sveiko gyvenimo paslaptį. Seniausia šeima pasaulyje visą gyvenimą pietums valgė tą patį patiekalą, ir net ekspertai teigia,...

Kaip taupyti degalus žiemą: specialistai pasidalijo penkiais veiksmingais patarimais

Degalų taupymas žiemą – daugelio vairuotojų aktuali užduotis. Dėl žemos temperatūros ir sudėtingų oro sąlygų padidėja kuro sąnaudos, tačiau ekspertai pateikia kelis paprastus patarimus,...
---