Ar teko ragauti salotų „Raudonkepuraitė“? Jei ne, ko laukiate? Jos jus sužavės, tereikia jas pasigaminti!
Sudėtis
- 150 g virtos vištienos
- 1 paprika
- 150 g Pekino kopūsto
- 1 kietai virtas kiaušinis
- 2 šaukštai konservuotų žaliųjų žirnelių
- 150 g pomidorų
- kelios šakelės krapų
- 5 šaukštai majonezo
- druska pagal skonį
Paruošimas
Susmulkinkite Pekino kopūstą ir sudėkite į dubenį.
Išvirtą vištieną supjaustykite mažais gabalėliais.
Papriką supjaustykite kubeliais.
Pridėkite žaliųjų žirnelių.
Supjaustykite kiaušinį ir taip pat sudėkite į dubenį. Sumaišykite visus ingredientus ir pagardinkite majonezu bei druska. Viršų papuoškite pomidorais.
Jei norite, galite pridėti ir žalumynų, pvz., krapų.