Tai tiesiog šedevras!
Ingredientai:
- Trapios tešlos sausainiai – 0,5 kg,
- Sviestas – 200 gramų,
- Bet kokie riešutai – 100 gramų,
- Cukrus – 1 stiklinė
- Kakava – 2 valgomi šaukštai (su kaupu),
- Pienas – 100 ml
Paruošimas:
- Pieną sumaišykite su sviestu, kakava ir cukrumi.
- Kaitinkite ant silpnos ugnies, kol cukrus ištirps, tik neužvirkite.
- Sutrinkite sausainius smulkintuvu arba mėsmale.
- Supjaustykite riešutus peiliu ir sumaišykite su sausainiais.
- Į sausą mišinį įpilkite pieno su kakava, sviestu ir cukrumi, gerai išmaišykite.
- Šokolado masę dešros pavidalu paskleiskite ant maistinės plėvelės ir tvirtai suvyniokite.
- Įdėkite tinginį 3-4 valandoms į šaldytuvą, tada išimkite ir supjaustykite gabalėliais.
Gero apetito!