Puikus garnyras!
Ingredientai:
- kopūstai – 800 gramų
- morka – 1 vnt.
- svogūnas – 3 vnt.
- kalendra ir kmynai – po 1/3 arbatinio šaukštelio
- džiovinto česnako – 0,5 arbatinio šaukštelio
- druska ir juodieji pipirai – pagal skonį
- krapai – pagal skonį
- augalinis aliejus – kepimui.
Paruošimas:
Kopūstus susmulkinkite plonomis juostelėmis.
Smulkiai supjaustykite svogūną.
Stambia tarka sutarkuokite morkas.
Augalinį aliejų supilkite į puodą ir ten sudėkite svogūną ir kepkite, kol taps permatomas. Tada pridėkite morkų ir kopūstų. Troškinkite ant vidutinės ugnies, kartais pamaišydami, kol daržovės suminkštės.
Troškinimo pabaigoje įberkite maltos kalendros, kmynų ir džiovinto česnako.
Druskos ir pipirų įdėkite pagal skonį.
Gero apetito!