Ingredientai:
- Miltai – 250 gramų
- Sviestas – 125 gramai
- Cukrus – 3 valgomieji šaukštai + apvoliojimui
- Mineralinis vanduo su burbuliukais – 60 ml
Paruošimas:
- Sviestą supjaustykite mažais gabalėliais, suberkite persijotus miltus ir trinkite rankomis, kol pasidarys trupiniai.
- Tada įberkite cukraus ir įpilkite mineralinio vandens, kuris turi būti kambario temperatūros, greitai sumaišykite tešlą.
- Iš tešlos iškočiokite rutuliukus, uždenkite juos plastikine maistine plėvele ir padėkite valandai į šaldytuvą.
- Tada išimkite tešlą, padalykite į 24 dalis, susukite į mažus rutuliukus ir padarykite cilindriuko pavidalą.
- Kiekvieną tokį cilindriuką apvoliokite cukruje ir padarykite žiedelį.
- Sudėkite žiedelius ant kepimo skardos, padengtos kepimo popieriumi
- Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 20 minučių.
Malonaus skonio prie arbatos!