Antradienis, 26 lapkričio, 2024

Naujausi

Subtilus šokoladinis triufelis. Tiesiog tirpsta burnoje!

Ingredientai:

  • grietinėlė 30–35 % – 100 ml,
  • juodasis šokoladas – 150 g,
  • kakava – 2 valg. š.,
  • apelsino žievelės – 10 g.

Gaminimo eiga:

Į grietinėlę supilkite tarkuotą žievelę ir užvirkite.

Supilkite šokoladą, sukapotą gabalėliais, išmaišykite, kad šokoladas ištirptų.

Masę dėkite į šaldytuvą porai valandų.

Suformuokite kamuoliuko formos saldainius ir apvoliokite kakavoje.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Nedėkite šių žaisliukų ant kalėdinės eglutės: jie jau pasenę ir nepatiks Gyvatei

Iki žiemos švenčių liko visai nedaug laiko! Todėl jau dabar verta galvoti, kaip papuošti kalėdinę eglutę. Specialistai teigia, kad, kaip ir bet kurioje gyvenimo srityje,...

Kaip suvilioti kiekvieną Zodiako ženklą?

Kaip suvilioti kiekvieną Zodiako ženklą? Atraskite jų slaptąjį kodą Ar norite sužinoti, kaip pavergti kažkieno širdį, remiantis jų Zodiako ženklu? Kiekvienas ženklas turi unikalų asmenybės...
---