Šeštadienis, 23 lapkričio, 2024

Naujausi

Švelnaus skonio austriškos salotos: puiki idėja šventiniam stalui

Jums reikės:

1 skardinės žuvies konservų

6 virtų kiaušinių

150 g tarkuoto sūrio

1 svogūno

50 g sviesto

150 g majonezo

Kaip gaminti?

Atskirkite virtų kiaušinių baltymus ir trynius, sutarkuokite į atskirus dubenėlius. Supjaustykite svogūną, užpilkite verdančiu vandeniu (tai padės pašalinti kartumą).

Sluoksniuokite salotas: pirmas sluoksnis – pusė kiaušinių baltymų, antras sluoksnis – šakute susmulkinta žuvis, trečias sluoksnis – svogūnai ir tarkuotas sviestas, ketvirtas sluoksnis – kiaušinio tryniai, penktas sluoksnis – likusi kiaušinių baltymų dalis. Tarp salotų sluoksnių dėkite šiek tiek majonezo.

Paruoštas salotas bent tris valandas laikykite šaldytuve. Ant viršaus pabarstykite tarkuoto sūrio, galite papuošti žalumynais.

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Įmaišykite į vandenį šį 1 ingredientą: kojinės bus sniego baltumo net ir be baliklio

Išskalbti susipurvinusias baltas kojines yra tikrai nelengva. Net ir tada, jei šios kojinės būna ilgai mirkomos vandenyje, rezultatas ne visada yra būtent toks, kokio...

Mano anytos plytelės švyti. Ji jas valo tik dviem būdais

Ar norite, kad jūsų plytelės spindėtų kaip veidrodis, bet nežinote, kaip jas valyti, kad pasiektumėte šį efektą? Šį metodą man atskleidė mano anyta, kuri...
---