Penktadienis, 22 lapkričio, 2024

Naujausi

„Žiemos“ mišrainė: lengvas ir greitas receptas, išbandykite!

Ši žiemos mišrainė jums tikrai patiks! Ji labai panaši į „Olivier“ salotas, tačiau turi savo ypatumų ir niuansų. Jums tiesiog būtina ją išbandyti!

Žiemos mišrainė labai panaši į „Olivier“ salotas, tik jai, žinoma, salotų lapai nenaudojami. Nors juk visai nesvarbu, koks tas patiekalo pavadinimas, svarbiausia, kad skanu!

Ingredientai:

  • Majonezas – 400 gramų;
  • Bulvės – 8 vnt.;
  • Pipirai ir druska – pagal skonį;
  • Morkos – 4 vnt.;
  • Kiaušinis – 6 vnt.;
  • Virta dešra – 500 gramų;
  • Konservuoti žirneliai – 350 gramų;
  • Svogūnų laiškai – pagal skonį;
  • Krapai – pagal skonį.

Gaminimas:

Pirmiausia turite paruošti visus ingredientus: išvirkite kiaušinius, kad tryniai būtų kieti. Bulves ir morkas virkite su lupenomis, kol daržovės suminkštės.

mišrainė

Supjaustykite bulves mažais kubeliais.

Morkas taip pat supjaustykite kubeliais.

mišrainė

Sudėkite morkas ir bulves į dubenį.

Tuomet į dubenį supilkite konservuotus žirnelius (be skysčio, žinoma).

mišrainė

Supjaustykite kiaušinius mažais kubeliais ir taip pat suberkite juos į dubenį.

Galiausiai supjaustykite dešrą kubeliais ir supilkite į dubenį.

mišrainė

Tą patį padarykite su marinuotais agurkėliais – supjaustykite juos mažais kubeliais ir sudėkite į dubenį.

Pagal skonį į mišrainę įdėkite šiek tiek susmulkintų svogūnų laiškų ir krapų.

mišrainė

Galiausiai įberkite druskos ir pipirų ir įdėkite majonezo. Mišrainė padaryta! Leiskite jai šiek tiek pastovėti, tada patiekite.

mišrainė

Vaizdo įrašas:

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Ką daryti, jei parduotuvėje pirktas avokadas yra kietas kaip akmuo?

Avokadai – daugelio mėgstamas vaisius, kuris puikiai tinka pusryčiams, užkandžiams ar net gurmaniškoms vakarienėms. Tačiau ne visada pavyksta išsirinkti tobulą, prinokusį avokadą. Dažnai parduotuvėje...

Seniausia šeima pasaulyje visą gyvenimą valgė vieną patiekalą: kas tai buvo?

Melis šeima iš Italijos, panašu, atrado ilgo ir sveiko gyvenimo paslaptį. Seniausia šeima pasaulyje visą gyvenimą pietums valgė tą patį patiekalą, ir net ekspertai teigia,...
---