Ar norite, kad jūsų kotletai visada būtų labai sultingi ir skanūs?
Šiandien mes jums pasakysime apie labai paprastą triuką, kuris padės greitai ir lengvai paruošti šiuos skanius stebuklus.
Sudėtis:
maltos jautienos – 500 gr
maltos kiaulienos – 500 gr
bulvės – 3 vnt.
kiaušinis – 1 vnt.
svogūnai – 3 vnt.
Bulkos – 150 gr
garstyčių – 1 valgomasis šaukštas.
pienas – 0,5 puodelio
druskos pagal skonį
juodieji pipirai (malti) pagal skonį
vanduo – 3 šaukštai
Kepimas:
1. Maltą kiaulieną sumaišykite su jautiena, įdėkite smulkiai supjaustytų svogūnų ir smulkiai sutarkuotų bulvių.
2. Įpilkite pieno ir sumaišykite su miltais ir kiaušiniu ir palikite išsipūsti.
3. Į išmaišytą kiaušinį įpilkite garstyčių, druskos ir pipirų ir sumaišykite su malta mėsa. Gerai įmaišykite.
4. Uždenkite kotletus ir kepkite juos gerai įšildytoje keptuvėje.
5. Kepkite ant abiejų pusių, įpilkite truputį vandens ir virkite po dangčiu 12 min.