Lengvai paruošiamas greitas pyragas. Skanus aviečių ir mėtų derinys prie kavos ar arbatos.
Ingredientai
- 1 pakuotė vaflių lakštų
- 1 pakelis sviesto
- 1 skardinė kondensuoto pieno
- 0,5 skardinės karamelinio sutirštinto pieno
- 1 arb. š. vanilinio cukraus
- aviečių
- šviežios mėtos lapelių (papuošimui)
Gaminimo eiga
1.
Kremui išplakite minkštą sviestą su abiejų rūšių kondensuotu pienu ir vanile.
2.
Vaflio lakštą ištepkite kremu, užbarstykite susmulkintų aviečių, vėl dėkite vaflio lakštą ir kartokite procesą, kol sunaudosite visus vaflius.
3.
Viršų papuoškite nesmulkintomis avietėmis ir mėtų lapeliais. Leiskite pyragui pastovėti bent 2 valandas prieš patiekiant. Skanaus!