Netradicinis obuolių, prieskonių ir pomidoro marinatas suteiks mėsai nepakartojamą skonį. Ruošti gardžius patiekalus dar niekada nebuvo taip paprasta!
Jums reikės:
1200 g kiaulienos šonkauliukų
100 g obuolių tyrės
100 g pomidorų padažo
3 – 4 šaukštų sojų padažo
1/2 šaukštelio džiovinto česnako
1/2 šaukštelio saldžiosios paprikos miltelių
1/2 šaukštelio juodųjų pipirų
1/2 šaukštelio cinamono
2 šaukštelių rudojo cukraus
1/2 šaukšto citrinos sulčių
Kaip gaminti?
Dubenyje sumaišykite obuolių tyrę su pomidorų padažu, cukrumi, sojų padažu, citrinos sultimis, juodaisiais pipirais ir kitais prieskoniais.
Įdėkite šonkauliukus į didelį dubenį, supilkite marinatą ir gerai įtrinkite mėsą.
Palikite marinuotis mažiausiai 30 minučių.
Sudėkite šonkauliukus į kepimo skardą ir uždenkite folija.
Kepkite iki 220 ° C įkaitintoje orkaitėje maždaug 50 minučių.
Nuimkite foliją ir kepkite dar 30 – 40 minučių, kol šonkauliukai apskrus.
Skanaus!