Geras, aukštos kokybės sviestas pats savaime yra labai skanus ir sveikas produktas. Todėl dedame jį į kepinius ir net tiesiog tepame ant duonos. Kalbant apie pastarąjį, daug naudingiau naudoti sumuštinių sviestą.
Sviestas itališkai yra vienas sėkmingiausių ir lengviausių receptų. Italų šefai nebūtų savimi, jei į jį nebūtų pridėję saulėje džiovintų pomidorų, šviežio baziliko ir česnako. Galų gale šį ingredientų rinkinį galima laikyti italų klasika. Kaip skaniai viskas atrodo! Juk tikrai norite išmėginti?
Jums reikės:
- Sviesto 1 pakelio
- Saulėje džiovintų pomidorų 60 g
- Bazilikų 0,5 ryšulėlio
- Česnako 1-2 skiltelių
- Druskos pagal skonį
Gaminimas:
Minkštą sviestą plakite (tam iš anksto palikite sviestą kambario temperatūroje arba šiek tiek ištirpinkite vandens vonelėje), kol pasidarys puri masė.
Tada suberkite smulkiai pjaustytus saulėje džiovintus pomidorus, smulkintą šviežią baziliką ir smulkintą česnaką. Pagardinkite druska ir gerai išmaišykite.
Sviestą sudėkite į stiklinį indelį. Laikyti šaldytuve.
Sviestas gali būti patiektas užteptas ant duonos ar batono.