Pamirškite daugybę nešvarių indų ir ilgą sukiojimąsi virtuvėje… Šis pyrago receptas dar kartą įrodo, kad genialu yra tai, kas paprasta: jei norite sukurti tikrus kulinarinius šedevrus, tam kartais prireikia visai nedaug pastangų.
Jums reikės:
Tešlai:
3 stiklinių miltų
Stiklinės manų kruopų
Šaukštelio vanilinio cukraus
Šaukštelio kepimo miltelių
125 g sviesto.
Įdarui:
3 pakelių varškės
1 puodelio cukraus
Šaukštelio vanilinio cukraus
500 ml pieno
Pasirinktinai: razinų, džiovintų abrikosų, ir t.t.
Kaip gaminti?
Išklokite kepimo skardą popieriumi. Dubenyje sumaišykite visus birius ingredientus – miltus, cukrų, kepimo miltelius.
Pusę šio mišinio suberkite ant kepimo skardos.
Dubenyje sumaišykite įdaro ingredientus – varškę, cukrų ir pieną. Gauta konsistencija turi būti panaši į jogurtą.
Gautą mišinį supilkite ant skardos su biriais produktais, ant viršaus dėkite džiovintus vaisius.
Berkite antrąjį sauso mišinio sluoksnį.
Ant viršaus uždėkite kubeliais pjaustyto sviesto – jis išsilydęs pasiskirstys po visą skardą.
Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 30-40 minučių.