Kopūstais įdaryti pipirai yra skanus patiekalas, kurį šiandien siūlome jums pasigaminti. Šis užkandis maloniai nustebins jūsų svečius ir taps mėgstamiausiu.
Pipirai įdaryti kopūstais
Patiekalas labai sveikas ir skanus. Tačiau pagaminti jį nėra taip sunku, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Todėl neabejojame, kad šis receptas taps vienu mėgstamiausių.
Jums reikės:
- 35 paprikų
- 3 kg kopūstų
- 1 glėbelio krapų
- 1 aitriojo pipiro
- 2 morkų
- 13 skiltelių česnako
- 1 glėbelio petražolių
- 1 litro vandens
- 2 šaukštų druskos
- 1 šaukšto cukraus
- 0,5 šaukšto saulėgrąžų aliejaus
- 0,5 šaukšto acto
Gaminimas:
Pipirų sėklas pašalinkite ir blanširuokite pipirus verdančiame vandenyje apie 8 minutes. Tada supilkite vandenį į kaitinti tinkamą indą, įpilkite druskos, cukraus, acto, saulėgrąžų aliejaus ir užvirkite.
Supjaustykite kopūstus ir morkas ir sumaišykite su smulkintomis žolelėmis, česnaku ir aitriuoju pipiru, pagardinkite druska.
Po to įdarykite paprikas kopūstais, atsargiai sudėkite į švarius stiklainius ir užpilkite sūrymu. Užsukite dangtelius ir palikite apverstus šiltai, kol jie atvės.