Šeštadienis, 26 spalio, 2024

Naujausi

Kodėl reikia trinti česnaką ant lėkštės: tai yra triukas, kurį visi pamiršo

Kiekviena namų šeimininkė turi savo  kulinarijos gudrybių . Tie, kurie labai palengvina gyvenimą virtuvėje ir lemia sėkmingą virimą.

Dar kartą norime pasidalinti  naudingais patarimais . Jūs tikrai sužinosite ką nors naujo, arba priminsite, ką jau žinojote. Kai kurios kulinarijos paslaptys yra tokios paprastos..

Pasinaudokite jomis, naudokitės jais ir net tada, kai ruošiate paprastus patiekalu. Tuo pačiu metu galite sutaupyti laiko, pinigų ir pastangų.

22 gudrybės iš virėjo

  • Riešutai, pavyzdžiui, migdolai, lengviau nulupami, jei jie pirmą kartą panardinami į verdantį vandenį minutę ar dvi, o po to – šaltame vandenyje.

  • Kai manote, kad virimo metu sriuba sūri, įdėkite grūdus (pvz., Ryžius) į marle ir panardinkite jį į puodą. Tai pašalins druskos perteklių nuo pirmojo kurso.
  • Norite suteikti patiekalui lengvo česnako skonio? Tiesiog ištrinkite lėkštę česnako skiltele. Patiekalas nebus aštrus, bet nuostabiai kvepės česnaku.

  • Taigi, kad virto kiaušinio trynys nesmulkintų griežinėliais ir neliptų per daug prie peilio ašmenų, pirmiausia nuplaukite peilį po šaltu vandeniu.

  • Kad kepenys taptų minkštos (kiaulienos, jautienos, vištienos), druskos jį ruošiant.
  • Alus labai gerai naudojamas ruošiant mėsos ir daržovių patiekalus. Pavyzdžiui, svaiginantis gėrimas, sumaišytas su sojos padažu, būtų puikus kiaulienos, jautienos arba ėrienos marinatas.

  • Norėdami gauti puikią grietinę, įpilkite kiaušinių baltymus.

 

  • Taigi, kad virdamos pupelės nepatamsėtų, tiesiog neuždenkite dangčiu virimo metu.

  • Kad sultinys būtų skaidrus, įkaitant virkite, įdėkite ledo kubelį, tuomet skystis virinamas.

  • Jautienos marinavimas majoneze mažiausiai pusvalandį prieš virimą , pavers mėsa gana minkštą. Norėdami pagerinti skonį, majonezą su garstyčiomis galite maišyti su marinatu.

  • Verdant „vidutinio amžiaus“ mėsą, į sultinį įdėkite nuplautą bananų žievelę. Tai suteiks mėsai minkštumą.

  • Ruošdami kavą įdėkite žiupsnelį druskos. Dėl to gėrimo skonis taps ryškesnis.

Prisiminkite, užsirašykite ir dar geriau išsaugokite naudingas virtuvės paslaptis. Ir visais būdais pasidalinkite su draugais socialiniuose tinkluose!

Įdomūs video