Šie lietiniai blynai su varške vasarą puikiai tinka pietums. Tai puikūs blynai, nes jie gaminami ne iš miltų, o iš vanilės miltelių.
Ingredientai dviems porcijoms:
- 2 kiaušiniai;
- 130 ml pieno;
- 2 šaukštai liesos varškės;
- 3 šaukštai vanilės miltelių.
Gaminimas:
Visus ingredientus sumaišykite. Kepkite kaip klasikinius blynus – ant keptuvės užpilkite šiek tiek tešlos, prieš tai nepamirškite įpilti šlakelio aliejaus. Iškepusius blynus pagardinkite varškės (ar kitokiu) įdaru. Skanaus!
Apsilaižysite pirštus: 3 paslaptys, kad blynai būtų ploni ir nesudegę
Trys pagrindinės paslaptys, kad blynai būtų ploni, nesudegę ir nuostabaus skonio.
Daugeliui ploni ir skanūs lietiniai blynai yra susiję su vaikyste, šventėmis. Ir tiesiog neįmanoma įsivaizduoti užgavėnių be skanių blynų kalno.
Daugelis namų šeimininkių skubėjo pasidalinti savo skaniausių blynų receptu „Shrovetide“ savaitėje.
Tačiau ne kiekvienos šeimininkės blynai tikrai skanūs, gražūs, ploni. Problemos, su kuriomis dažniausiai susiduria namų šeimininkės kepant blynus.
Kad blynai dega. Ar būna per stori. Arba blynai gaunami su nelygiais kraštais.
Visų šių problemų galima lengvai išvengti, jei žinosite šias tris puikių blynų kepimo paslaptis.
Pirmoji paslaptis.
Nepilkite daug aliejaus. Tačiau yra vienas niuansas. Kad blynai nepridegtų ir įgautų gražią spalvą.
Būtina keptuvėje kurioje kepsite įkaitinti apie 6-7 šaukštus augalinio aliejaus ir perteklių supilti į tešlą.
Keptuvėje neturėtų būti per daug aliejaus
Antroji paslaptis.
Aukšta temperatūra kad blynai būtų su lygiais kraštais, jie turi būti kepami labai gerai įkaistančioje keptuvėje.
Trečioji paslaptis.
Kad blynai būtų švelnūs ir tiesiog tirptų burnoje, būtina tam kuriam laikui uždengti paruoštą blynų kalną su dubeniu arba lėkštele.
Taigi jie įmirks savo garais ir bus neįtikėtinai skanūs.
Ir paskutinė paslaptis. Tešla turėtų būti kaip riebus jogurtas, bet ne tokia tiršta kaip grietinė.
Skanių blynų Jums !