Ne kiekviena šeimininkė mėgsta kepti desertus, nes paprastai tai yra gana daug darbo reikalaujantis ir ilgas procesas. Tačiau yra ir desertų, kurių paruošimas užtrunka keletą minučių. Vienas tokių yra vyniotinis su įdaru.
VYNIOTINIS SU SKIRTINGAIS ĮDARAIS
Norėdami paruošti tokį naminį vyniotinį, jums reikės ne daugiau kaip 10-15 minučių. Taip yra todėl, kad tam reikalingi ingredientai yra patys paprasčiausi ir jis kepamas ypač greitai.
Jums reikės:
- 1/2 stiklinės cukraus
- 3 kiaušiniai
- 1 valgomasis šaukštas miltų
- 2 šaukštai medaus
- 1 šaukštelis sodos
- 2 šaukšteliai acto
- grietinėlės įdaras (pagal skonį)
Gaminimas:
Dubenyje sumaišykite miltus ir cukrų.
Įmušame kiaušinius ir sudedame medų.
Mes užgesiname soda su actu ir viską gerai išmaišome mikseriu. Tešla vyniotiniui paruošta!
Imame maždaug 40×40 cm dydžio kepimo skardą, uždengiame kepimo popieriumi ir sutepame aliejumi. Mums reikia, kad pyragas būtų gana plonas (2–3 cm aukščio). Mes paskleidžiame tešlą ant popieriaus, tolygiai paskirstydami ją per visą paviršių. Mes siunčiame į orkaitę, pašildytą iki 180 ℃, 5-7 minutes.
Atminkite, kad negalima per ilgai kepti. Priešingu atveju jis taps per sausas ir vyniojant sulūš.
Pasibaigus nurodytam laikui, išimkite kepinį iš orkaitės ir nedelsdami uždenkite drėgnu rankšluosčiu. Taip bus lengviau vynioti. Ant vienos pusės saikingai paskleidžiame įdarą pagal savo skonį ir greitai suvyniojame. Vienaip ar kitaip, tai pasirodys neįtikėtinai skanu!
Nesivaržykite eksperimentuoti su šiuo receptu. Pabandykite į tešlą įpilti kakavos, tada vyniotinio skonis įgis naujų, įdomių šokolado natų. Galite jį laistyti glazūra dekoravimui ir papildomam skoniui. Viską riboja tik vaizduotė!